Pilates perusteet 3.- 4.10.2020

Opi pilateksen perusteet ja aloita harjoittelu!

Pilates perusteet kurssilla opit pilates-harjoittelun perus liikkeet ja saat täydellisen kokemuksen pilates-harjoittelusta. Se on kehonhallintamenetelmä. Pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta. Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Pilates-liikkeiden teho perustuukin kuuteen harjoittelua ohjaavaan periaatteeseen: tarkkuus, keskittyminen, keskustan käyttö, hallinta, virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta.

Pilates perusteet kurssi on jaettu 2 erilliseen päivään. Ensimmäisenä päivänä opetellaan core (keskivartalo) treeni ja toisena päivän ylävartalon lapatuki harjoittelu sekä oikeaoppinen hengitys. Kurssille osallistuvalta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta.

Kurssin sisältö on käytännönläheistä harjoittelua ja oppimista, joka tapahtuu pienessä ryhmässä. Saat henkilökohtaista ohjaamista, joka takaa sinulle ensiluokkaisen opetuksen.

Ilmoittaudu kurssille alla olevan linkin kautta. Viikkoa ennen kurssia sinulle lähetetään kurssikirje sähköpostiin, jossa on tarkemmat tiedot osallistumisesta ja maksuista.

Ilmoittaudu kurssille ja katso viikkoaikataulu tarjonta.

Aika: 3.- 4.10. 11-13 yhteensä neljä tuntia.

Hinta: 80€

Paikka: Pilates Studio Hyväolo Tupalantie 7 a 04400

Kurssin ohjaa: Minja Tuominen

Tutustu pilatesharjoitteluun.